AVERTISMENT: Internetul va fi cenzurat! În numele securității

By on Apr 6, 2012 in Business & Money, Educatie, Politica, Presa, Securitate, WebIT, Zi de zi

Nu se lasă, dom`le! Ăştia vor neapărat să cenzureze gigantul libertin! Şi pentru că nu au hamurile necesare să-l controleze, trebuie să şi le creeze! Planurile pentru noua ordine trebuie să fie grăbite, mai ales când oamenii încep să realizeze ce se întâmplă în jur. E puţină lume momentan … şi tocmai din cauza asta trebuie grăbit procesul de strângere al aţelor de păpuşar în mâinile în care trebuie.

E mult mai uşor să fie blocată o lege decât să fie abrogată şi pe acelaşi principiu mostrul de peste ocean încearcă să apeleze la coarda sensibilă a cetăţenilor. SOPA şi PIPA nu au putut fi adoptate? Nu-i nimic! Dăm vina pe terorism şi siguranţa naţională (deci a TA, cetăţene!). SOPA varianta 2.0 se numeşte CISPA (Cyber Intelligence Sharing and Protection Act), acelaşi cârnat dar cu alt nume.

După cum scrie şi în articolul de mai jos (şi cel original de pe http://edition.cnn.com/) FBI-ul recunoaşte că sunt de căcăt şi vai pula lor! Şi încă o fac în gura mare, prin presa mondială! Drept urmare merge şi plânge la politicieni:

“Băi pulelor! Vă am la mână pe X, Y, Z, A, B, C … defapt vă am la mână pe mai mulţi decât poate duce alfabetul. Nu vedeţi că suntem praf şi nu le ştim cu calculatoarele? Ăştia se ascund după monitor! Promulgaţi acolo o lege să putem să-i bughim be toţi ăştia de protestează. Site-u` ăla de cultură trebuie băgat în dubă şi n-avem de ce! Îi plantăm un CD copiat în buzunar şi-am terminat, da` fără lege ce să facem?”

Şi uite aşa FBI fuge la unchiul SAM şi-i pârăşte pe cetăţeni “că de ce protestează” şi de ce-şi bat joc de el şi îl roagă să le dea şi lor un bici mai mic să îi bată “că e răi oamenii ăştia şi că-i cheamă Cetăţeni şi că ştiu unde locuieşte! Unchiule SAM, dă-le-o la caca să nu mai râdă de mine că-s prost şi nu ştiu de-astea cu calculatoarele”.

Iaca şi articolul:

AVERTISMENT: Internetul va fi cenzurat! În numele securității

Dacă ați uitat de legi precum SOPA și de PIPA, atunci ar trebui să fiți atenți la încă un proiect legislativ de cenzură pe internet. De data asta nu în numele drepturilor de autor, că în numele securității în spațiul virtual.

Autoritățile americane au autorizat deja un proiect de lege care presupune limitarea și cenzura pe internet, numit CISPA (Cyber Intelligence Sharing and Protection Act). Proiectul are șanse mult mai mari să ajună lege decât cele precedente pentru că motivul pare, cel puțin la prima vedere, unul mult mai solid.

Nu demult, un fost oficial al FBI a făcut o declarație surprinzătoare pentru publicația Wall Street Journal: Shawn Henry a afirmat că instituția sa pur și simplu pierde războiul cu hackerii.

Criminalii internetului sunt pur și simplu mult prea talentați, iar măsurile de apărare sunt mult prea slabe, a mai spus Shawn Henry.

Peste jumătate (58%) din furturile de date pe internet din anul trecut au fost făcute de activişti, potrivit unui raport anual publicat de compania americană de telecomunicaţii Verizon.

Anul 2011 a fost marcat de atacuri repetate ale mişcărilor Anonymous şi LulzSec, care au vizat multinaţionale şi organizaţii guvernamentale, poliţieneşti sau militare.

(sursa: www.capital.ro)

Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *