Clipuri noi – Suie Paparude si Parazitii

By on Jul 16, 2010 in Muzica, Video, Visual

Pentru ca nu ma uit la televizor, internetul si ziarele sunt sursele mele de informare (pe langa “evanghelismul” folosit la maxim de babele de la parter ce-ti povestesc tot ce vrei si nu vrei sa auzi). Printre altele am aflat de cateva clipuri noi (momentan 2 la numar) care consider ca merita postate, nu atat dpdv calitatii clipului cat pentru artistii care le detin si muzica ce o promoveaza.

First on the row is Suie Paparude (Mihai Dobre, Alexe Marius Andrei si Mihai Campineanu). Anuntul lansarii clipului a fost facut pe 15 iunie, moment cand a fost postat si pe youtube. Piesa a ajuns direct pe primul loc la Top Guerrilla si este primul single extras de pe albumul ce va fi lansat prin august 2010. Pe siteul www.suiepaparude.ro anuntul suna cam asa:

Incepand de azi 15 iunie, noul videoclip poate fi vizionat si la sectiunea Music de pe forum.
Multumim Suiemanilor, baieti si fete, care au participat la realizarea lui.
Soundcheck este primul single de pe urmatorul album Suie, care va aparea in luna august 2010.

Respect.

Decorul a fost construit in totalitate din fotografii decupate si regrupate de catre Damian Groves, iar apoi, animate digital. Astfel a rezultat o animatie 2D, intr-un spatiu de compozitare 3D.
Credits:
Directing & Animation : Adrian Aghenitei
Art direction : Damian Groves
DOP – David Lee
Compositing & Color Corection – Silviu Visan
studioset.tv
pt o calitate HD accesati : www.vimeo.com/12678232

Parazitii cu Mr Levy au scos single-ul Arde, de pe albumul “Tot ce e bun trebuie sa dispara”. Acest album a fost lansat tot pe 15 iunie prin Gazeta Sporturilor (metoda asta de vanzare se pare ca prinde bine artistilor din zona rap, hip-hop si r&b din Romania). Oficial clipul a fost lansat pe 9 iunie, insa pe youtube a aparut cu o zi inainte. Cu ceva timp inainte de lansarea productiei baietii au facut un teaser interesant (il gasesti pe youtube). Acuma hai la vizionare 😉

Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *