Deepside Deejays feat Alex si Grasu XXL – Around The World

By on Nov 5, 2009 in Muzica, Video, Visual

Azi, 5 noiembrie 2009, a avut loc premiera clipul Deepside Deejays feat. Alex & Grasu XXL “Around The World”, clip ce il puteti viziona mai jos. Clipul a fost realizat in colaborare cu Radio21, postul de televiziune pe care a fost si lansat. Pentru mai multe informatii legate de Deepside Deejays citeste articolul precedent. Aceasta piesa este o fuziune intre muzica de club, hip-hop si r’n’b.

Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

3 Comments

  1. sincer, nu ma asteptam sa ascult ptr prima data melodia asta pe hgp.ro..daaaaar, nu insemna k imi displace..melodia e chiar tare, mai ales k e si grasu:x(dragutzul de el:<)..asa k, iti multumim horea de articol,noi astia cu netu' de camin care ar fi auzit ptr prima data melodia asta la masinile smecherasilor cu masini bengoase din fata caminului..akum suntem si noi smecherasi..k o punem la sistem inaintea lor..deci practic ai postat un viitor hit in memo:))..

  2. aa..si apropo de mixurile astea hip hop si club..nu am nimic cu fanii veteranilor hip hopului din romania, dar sincer azi nu as mai asculta viata tragica din pantelimon in locul unui refren gen just dance, gonna be okay..:..parerea mea..dusmaniti-ma toti:))

  3. nu ma asteptam sa ascult melodia asta ptr prima data pe hgp.ro, daaaar nu inseamna k imi displace.melodia e chiar tare..si grasu asta:x(dragutzul de el:->)…deci, horea iti multumim ptr articol, noi astia cu netu’ de camin, care am fi auzit “around the world” ptr prima data la difuzoarele masinilor smecherasilor din fata caminului..akum si eu o sa fiu smecherasa, ptr k am sa o pun la sistem inaintea lor:))..

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *