Despre femeia de azi

By on Mar 14, 2010 in Zi de zi

mp3: Maximilian – Dragoste Nebuna

Femeia de azi

Raspuns la articolul Femeia este un obiect second-hand” – alexandrescudaniela.wordpress.com
Nu cred ca ai abordat corect problema aici. Nu se poate spune “femeia e mai prejos”. Nici ca “barbatii conduc lumea”. Hai sa incep cu introducerea ta.

Femeia a fost facuta coasta barbatului. Nu din picior, nu din cap (sa nu fie sclava lui, dar nici conducatorul lui). Femeia a fost creata din barbat, iar barbatul din lut, din NIMIC. A fost primul moment in care din barbat a fost creat un om. Barbatul a fost creat din lut, pentru ca lutul, dupa ce e ars de focul vietii, devine mai dur (dar casabil in acelasi timp). Conceptia “unul creat din celalalt” este defapt ce vrea Dumnezeu de la noi (daca e sa mergem pe ideologiile religioase), adica sa ne completam unul pe celalalt. Biblia a fost scrisa de oameni (nu toti barbati, chiar daca in momentul de fata biblia general acceptata este scrisa doar de barbati). De-a lungul istoriei au fost mai multi interpreti ai bibliei si mai multe variante a acesteia. Nu are importanta cine a fost primul! Ci faptul ca suntem facuti unul pentru celalalt. Femeia pentru barbat, iar barbatul pentru femeie.

Completarea are loc si in zilele noastre si va avea cat timp legile firii vor conduce omenirea (lasand la o parte politica fatidica). Barbatul conduce (daca vrei sa ne gandim asa) lumea de astazi (dar lumea fizica). El vrea pamant, vrea razboi pentru mai mult pamant, vrea o ograda mai mare, dar nu singur. Vrea pentru familia lui (un sot, o sotie si copii). Pe cand barbatul este mai dur si mai puternic (fizic) femeia este spiritual muuuult mai puternica. Ea da viata, barbatul o ia (e completarea dintre + si -, bine si rau). Ea poate sa distruga un barbat (dar din interor, spiritual) pe cand femeia se reface si se regenereaza mult mai usor (in functie de implicatii).

Impuritatea de care “scapa” femeia in momentul nasterii ramane in barbat, din cauza asta barbatii sunt mult mai duri si mai insensibili de cele mai multe ori, dar asa trebuie sa fie! Pentru ca daca esti puternic fizic o slabiciune spirituala anuleaza tot. Insensibilitatea de care zic acum e poarta inchisa bine catre sufletul barbatului, poarta care poate fi deschisa numai si numai de sensibilitatea unei femei. Orice barbat are nevoie de mangaierea sincera a unei femei dupa de la razboi, iar barbatii care nu au gasit acest lucru (sau au gasit tradarea) s-au intors la razboi (pentru ca acolo-si gaseste scopul).

Feminismul este o idiotenie. Un sentiment al femeii in care ar vrea altceva decat este. Femeia nu a fost creata pentru a sparge betonul cu pickhumerul, nici pentru a ridica bustenii si nici pentru a omora cu cutitul, cu mitraliera, cu tancul sau cu laserul. Sa rupa tevi si pe urma sa le sudeze la loc (cum am vazut in poza de mai sus), la fel cum barbatul nu a fost creat sa alapteze, sa inteleaga durerea unui strain, sa mangaie o pisica sau sa se alinte ca o femeie (pentruca… ar fi gay, nu? – glumesc).

Intr-un final, de comment… feminismul este exagerat. O reactie la feminism nu este misoginismul, dar ne gandim la ce forme a luat astazi (feminismul) si de unde a pornit, ci dorinta barbatului de emancipare, de a da nastere si a-si lua concediu de maternitate (de neconceput, nu?)

Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

2 Comments

  1. foarte frumos articol….inteleg multe

  2. foarte frumos articol….inteleg multe

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *