Connect-R & Cortes – Sweet 16 (R.O.P)

By on Jan 9, 2012 in Muzica, Zi de zi

Uite că nea` ConnectR, în goana lui după bani, mai face şi treabă cu rapu` … din când în când. Nu prea des că strică maneaua de club cu care ne-a obişnuit de ceva timp în coace.

Totuşi omu` are flow şi e care tare. În piesa asta cu Cortes, Sweet 16, scoasă pe tava internetului prin unchiu` youtube pe 4 ianuarie, oamenii o dau fain. Da` chiar fain! 🙂 Portoricanul are şi un accent fain în engleză, mai mai că m-ar convinge de faptul că el a crescut în Brooklyn. Nu-s rasist şi nu mă interesează că-i ţigan. Mai ales că omu` e chiar mândru de originile sale (şi asta merită tot respectul!), dar tot mi se pare funny :)) portorican :))

Hai să nu mai fiu rău şi să-ţi dau la ascultat (şi la download Connect-R Cortes – Sweet 16). Şi mai jos, aşa … să ne amintim de vremurile frumoase, cei avizaţi se simt, Connect-R – Fata de la ţară.

« Download Connect-R & Cortes – Sweet 16 (R.O.P) »

ConnectR – Fata de la ţară

download Connect-R & Cortes - Sweet 16

Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

2 Comments

  1. Man hai sa iti zic o treaba cu Connect’r , stim cu totii ca nu poti sa faci bani si s atraiesti din muzica hip-hop la noi , Connect’r e un artist foarte talentat si foarte bine ca poate sa faca si bani din muzica si ca din cand in cand o mai arde si pe rap asa ca pe vremuri 🙂

  2. Total de acord cu tine Denis 🙂

    Totuşi avem exemple clare de oameni, în România, care trăiesc din ce câştigă din … hip-hop. Fără prostituţie muzicală: vezi membrii CTC, în special DOC (a declarat-o într-un interviu), Paraziţii, Grasu XXL (deşi a dat-o-n prostituţie şi el), Maximilian (care aşa cum s-a lansat, la fel a şi continuat = ceva mai comercial) şi exemplele pot continua. Sunt puţini, e drept, însă rezistă cine are coaie şi bugetul de susţinere până intră banii 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *