DOC – Cum o facem noi feat. CTC, Cedry2k

By on Oct 19, 2011 in Muzica, Zi de zi

De pe albumul “Lucrare de Control”, lansat duminică, pe 16 Octombrie.

M-am dus intr-o zi cu soare (nu m-am dus cu el, el era deja peste tot) la HaHaHa Productions si m-am intalnit cu DJ Cellblock. I-am zis sa puna si el niste beaturi sa ascultam. Cand l-am auzit pe asta am stiut ca e nenorocirea necesara. Mi-a zis ca l-a facut cu Baxter si ca e ok sa-l iau. Stand cu Afo tot incercam sa-i gasim tema piesei cand Afo o arde la modul “Cum o facem nooooi!”. Si am zis – asta e. De aici incolo e ce se aude:

Prea prea tare! Cumpara albumul! L-am cumpărat şi l-am ascultat. Adjudecat. Rupe!
Mâna sus pentru DOC!

download gratis DOC – Cum o facem noi feat. CTC, Cedry2k mp3
Cumpără albumul fizic de pe www.docofficial.ro

Notă: DOC şi-a pus albumul pe youtube. Dacă respecţi munca omului cumpără albumul! Totuşi ce găseşti mai jos este o calitate destul de slabă audio dar pentru scârţari e destul … go ahead and download! 🙂

Puteti achizitiona albumul mp3 cu coperti cu tot ce trebuie de aici: http://www.triplu.ro/download-mp3/DOC—Lucrare-de-control/46955, in format fizic sau pachete, tricouri sau ce isi doreste musculatura voastra de pe www.docofficial.ro. “CHROnic prezinta DOC – Rapcapitulare” e la comanda pe http://shop.hiphopkulture.ro/ sau pe http://rapmusicstore.bronews.com/v1.

Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *