Taxi feat. Razvan si Dani – NonStop [Official Video HD]

By on Dec 7, 2011 in Muzica, Video, Visual, youtube

Articolul de faţă îşi are ca motiv al existenţei cheful meu actual şi interviul de la radio cu Dan Teodorescu (l-am auzit în maşină undeva pe Valea Bogăţii, duminică). M-a făcut foarte curios, dacă e să fiu sincer, însă am apucat să-l caut pe net abia acum.

O nouă piesă, un nou clip. Bine … nu-i chiar aşa proaspătă lansarea (pentru că premiera a avut loc duminică, pe 4 decembrie), însă merită promovată! Sună foarte bine, se leagă de fostul extras pe single prin subiect şi stil.

Clipul este de apreciat din mai multe motive! În primul rând n-are buci şi ţâţe … bine, poate doar o singură pereche de buci pentru o fracţiune de secundă, dar măcar sunt acoperite şi faza este de sanchi nu de ciuda pulii (celui care priveşte)! Mai apoi, se pare că trupa Taxi îşi face o obişnuinţă în a avea clipurile pline de vedete de pe meleagurile româneşti.

3 vedete care la care am facut ochii mari cand am vazut prima data clipul:
1. Gianina Corondan – n-am mai văzut şi auzit de ea nimic de o groază de timp
2. Gina Pistol – cred că e evident aici 🙂 (are o fizionomie foarte draguţă tipa, nu doar bună de porno)
3. Maia Morgenstern – stilul elegant, specific, de doamnă, dă clasă oriunde îşi face apariţia
Aş include-o şi pe Teo, dar parcă intră mai mult în planul familial 🙂

Iaca şi lista mulţumirilor VIPurilor care au participat în videoclip (în afară dă Dan Teodorescu, Răzvan şi Dani de la “Dimineaţa cu Răzvan şi Dani”):

Mulţumim: Andra, Crina Abrudan, Andreea Berecleanu, Bianca Brad,
Carmen Brumă, Adina Buzatu, Corina, Corina Caragea, Gianina Corondan, Laura Cosoi, Diana Dumitrescu, Andreea Esca, Giulia, Andreea Ibacka, Elena Ionescu (Mandinga), Jojo, Melania Medeleanu, Maia Morgenstern,
Gina Pistol, Adela Popescu, Mihaela Rădulescu, Dana Rogoz, Dana Săvuică, Paula Seling, Sandra Stoicescu, Teo Trandafir, Iuliana Tudor, Iulia Vântur.

Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *