What's up – De azi pe maine (episodul 1)

By on Nov 12, 2011 in Uncategorized

“De azi pe maine” este primul episod dintr-o serie de 59 de episoade lansat pe 7 noiembrie 2011. Omu` What`s UP vrea sa introducă un nou concept pe piaţa muzicală – MUSIC VIDEO SERIAL. Piesele sunt inspirate din fapte reale ce fac parte din viaţa artistului. Colaborarea cu MoonDust Productions se pare că-i prieşte.

Dustin Moon este numele celui ce a înfiinţat casa de producţie muzicală MOONDUST Production, casa ce promite să spargă noi bariere şi să surprindă ascultătorii ieşind la rampă cu muzică de calitate din toate genurile muzicale. Până în acest moment casa de producţie susţine 2 artişti (sau e susţinută de ei?): Angeles şi What’s Up.

Iaca puţină informaţie despre fiecare artist de la MOONDUST Productions, direct de pe siteul oficial.

What’s UP (Marius Ivancea) s-a nascut pe 8 februarie 1989 in Bucuresti. Inca din copilarie, muzica a fost cea mai placuta joaca. La varsta de 8 ani, a scris primele versuri si de atunci scrie fara oprire. La varsta de 13 ani a pus pentru prima oara piciorul intr-un studio mizical si un an mai tarziu a devenit textier la Atomic TV. La varsta de 17 ani, What’s UP a scos primul lui videoclip. La scurt timp dupa acesta realizare, postul Atomic TV s-a inchis. Atunci What’s UP , a luat o pauza si si-a continuat studiile.

Cativa ani mai tarziu, artistul a simtit ca trebuie sa-si urmeze visul si s-a reapucat de muzica, mult mai serios de aceasta data. Indragostit de productie, la inceputul anului 2011 infiinteaza casa de productie, Moondust Production si se inchide in studio alaturi de proaspata sa echipa. La scurt timp proiectele au inceput sa apara, pachete musicale pentru emisiuni televizate ( Kanal D, Antena 1, Euforia TV) si pentru festivale de muzica ( Routa68 – Summer Fest 2011) unde What’s UP a fost si gazda evenimentului.

La varsta de 22 de ani, What’s UP, scoate prima sa colaborare de succes cu Maximilian, piesa “Habar n-ai tu” , moment in care anunta existenta albmului sau de debut, ce se intituleaza “Povestea inimii”. Dupa aceste featuring, What’s UP a colaborat cu Sisu pentru piesele “Mintea mea” si “ Daca vrei” si cu DOC la piesa “Ceai”.

Si pentru ca nu stare, What’s UP introduce un nou concept in Romania, Music- Video Serial. “De azi pe maine” este primul episod, iar What’s UP promite alte 58 de episoade inspirate din viata sa si acelor din jurul sau.

In present What`s UP inca lucreaza la albumul sau de debut si promite noi colaborari pana la sfarsitul anului viitor.

Angeles (Alin) s-a nascut pe 21 iunie 1986 in Bucuresti. Pentru el muzica a inceput ca un hobby, fara a exista intentia inceperii unei cariere in domeniul muzical. Inconjurat de prieteni care ii impartaseau pasiunea, Angeles a gasit in muzica o modalitate de relaxare alaturi de acestia.

Din 2003 pana in 2007 cand a inceput sa lucreze in studio, muzica a ramas in sfera personala a artistului. Sfaturile prietenilor au avut un rol decisiv in aceasta privinta, la indemnul carora s-a decis sa abordeze stilul R&B-Soul, care il caracterizeaza in totalitate . Prima lui colaborare a fost un succes si totodata o rampa de lansare, piesa lui Maximilian – Dragoste Nebuna feat Angeles fiind inca apreciata.

Au urmat colaborari precum cea cu CheyaCrew – Ca un Campion, cu Ad Litteram – Rani Cicatrizate feat Angeles & Vlad Dobrescu si Tonik Obiektiv – Chip de Inger feat Angeles.

In 2011 Angeles l-a cunoscut pe Sisu, la Avangard Miuzic , unde s-au decis sa colaboreze.”Am nevoie de rabdare” si “Nopti de foc” sunt cele doua feat-uri de pe albumul lui Sisu – “Temnita Luminii” semnate de cei doi artisti.

In acelasi an Angeles a mai colaborat cu Drei Ros, pe piesa “Film” alaturi de Doc si cu Sumbsemnatu, pe piesa “Oameni simpli” care face parte din albumul acestuia “Nu stica muzica”. Unicitatea vocii si al stilului muzical abordat sunt atribute care il fac pe Angeles un artist promitatorin industria muzicala. In prezent acesta lucreaza la albumul de debut.

Ad Litteram feat Angeles & Vlad Dobrescu – Rani cicatrizate

Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *