Extraterestrii, manipularea, religia si realitatea

By on Oct 7, 2010 in Business & Money, Educatie, Politica, Presa, religie

Am tot incercat sa ma abtin sa nu scriu articol pe blog, pentru ca am mult de lucru si foarte putin spor. Uite ca am cedat… again :p Printre liniile de css am mai citit si cate un articol de pe diverse site-uri (de la evz.ro, capital.ro, money.ro pana la cele mai imaginative cum este descopera.ro). Ma agit, in sinea mea, cand aflu anumite chestii cateva zile inainte sa apara prin presa. Ma agit pentru ca stiu ca as putea folosi cumva informatia, insa totusi nu e destul sa o postez pe un blog/site. Hai sa-ti zic la ce ma refer.

E vorba de extraterestrii. Da. ONU si extraterestrii, oficialitatile si media. Ideea de extraterestrii a aparut acum muuuult timp cam prin 1600 de Giordano Bruno, un filozof ce combina religia cu idei total noi si imposibil de acceptat de biserica. Omu` a fost ars pe rug in Roma din cauza asta. Ideea a evoluat, iar mai tarziu, au aparut filmele cu roboti si extraterestrii. Pe atunci robotii erau tinichele mari umanoide, iar extraterestrii oameni urati, sau animale ciudate… oricum tot creaturi umanoide. Mai spre zilele noastre s-a acceptat ideea ca daca descoperim (noi, ca omenire) o vietate unicelulara e un pas enorm si ne da sperantele existentei extraterestrilor evoluati, mai evoluati decat noi, in universul asta mare. De retinut ca un OZN nu inseamna neaparat extraterestru, pentru ca OZN = Obiect Zburator Neidentificat (practic… poate sa fie si omenesc!)

In ultima perioada presa promoveaza toate evenimentele de genu` “un OZN a blocat aeroportul din China!” sau “un om a vazut pe cer un OZN!” sau “OZN-uri prin picturile bisericesti!” sau “Biblia e plina de OZN-uri” s.a.. Pana si descopera.ro, care anul trecut posta aproximativ cate un articol lunar despre subiectul “omuletii verzi”, acum posteaza cel putin un articol saptamanal pe aceasta tema. Ziare si TVuri cu credibilitate destul de mare fac acelasi lucru. Bun… asta-i presa, dar ce se intampla mai mult (poate e o “miscare” de Hollywood!).


Un semn ca se pregateste o miscare multi-guvernamentala neoficiala (da, ma refer la miscarile masonice, noua ordine mondiala… gen) este simplul fapt ca ONU si-a desemnat OFICIAL un ambasator pentru extraterestrii. Doamna Mazlan Othman, astrofizician de origine malaeza, in varsta de 58 de ani ocupa acum acest post si conduce Biroul pentru Probleme Spatiale al ONU (UNOOSA), cu sediul la Viena. Practic, s-a infiintat un birou special pentru extraterestrii! Adica, oficial “nu comentam cele intamplate” insa neoficia, indirect, facem un birou pentru ceva in care nu credem!

Pe langa ONU mai este si partea religioasa, adica Vaticanul (ca un icon al religiei in lume, chiar daca este vorba doar de Biserica Catolica, fara sa fie inclusa si cea Ortodoxa ori altele asemanatoare). Vaticanul este institutia care l-a judecat si ars pe rug pe Giordano Bruno cu 400 de ani in urma, insa acum BISERICA recunoaste existenta extraterestrilor. Cum? Prin declaratia controversata a reverendului Jose Gabriel Funes. Popa asta este liderul departamentului astronomic al Vaticanului si (ca un detaliu “neimportant”) consilier in problematici stiintifice al Papei Benedict al XVI-lea. Eh declaratia lui suna ceva de genu` “Extraterestrii sunt mai aproape de Dumnezeu”, insa detaliat (tradus) suna cam asa:

“Cum am putea exclude ca viata s-a format si in alte parti din Univers, dat fiind numarul mare de galaxii ce au propriile lor planete? Ar putea exista chiar civilizatii mai avansate decat a noastra, acolo, si chiar mai constiente si mai apropiate de Creator decat noi insine”, a adaugat clericul.

“Asa cum pe Pamant exista o multitudine de creaturi, si in spatiu pot exista alte fiinte, chiar inteligente, create de Dumnezeu. Nu exista un contrast in credinta noastra, deoarece noi nu punem o limita libertatii creatoare a Domnului. De ce nu am putea vorbi despre un “frate extraterestru”? Ar fi tot o parte din creatie.”

In aceeasi perioada a mai iesit in fata un alt membru al echipei de astronomi ai Vaticanului care declara ca

“As fi incantat sa aflu ca s-a descoperit viata inteligenta pe alte planete. Daca, insa, o vom gasi si daca vom putea comunica in vreun fel cu ea, asta este alta problema. Orice entitate, indiferent de cate tentacule ar avea, are un suflet. Sa nu uitam ca Dumnezeu nu este numai Dumnezeul oamenilor, el este si Dumnezeul ingerilor”,

Pe omu` asta-l cheama Guy Consolmagno si a raspuns asfel la intrebarea daca ar dori sa boteze un extraterestru. Pai, omule! Oricat de simplu ai gandi, cand vine Biserica si-ti zice ca exista extraterestrii care “poate sunt mai aproape de Dumnezeu decat noi”, insa la liturghie iti predica faptul ca Omul este creatia cea mai smechera a lui Dumnezeu si ca o iubeste neconditionat si ca noi, oamenii, suntem “the shit”… cata incredere poti sa mai ai in aceasta institutie?


Stephen Hawking este un astrofizician celebru in toata lumea (“taticu` lor” in lumea stiintifica de pretutindeni) declara ca e mai bine pentru noi sa nu intram in contact cu entitatile extraterestre dupa care tanjim atat de mult sa le cunoastem. Spre binele nostru, in primul rand, pentru ca nu suntem destul de avantati intelectual ca civilizatie.

Bun, acum ca este clara promovarea, pe toate canalele, ca toti conducatorii importanti ai lumii accepta existenta extraterestra si ca se pregatesc toate institutiile importante lumii pentru o intampinare a vizitatorilor straini Terrei, hai sa vedem putin mai departe de acest aspect. De ce acum? De ce-i promvoare si nu-i informare directa, in cazul in care s-a descoperit ceva? Panica multimii? Nu-i chiar asa…

Un pas important pentru implementarea unei Noii Ordini Mondiale este crearea senzatiei de nesiguranta populatiei. Intregii mase de oameni de pe pamant, pentru a arata ca “trebuie” sa fim condusi de un singur Guvern Mondial si un singur Presedinte. Pana la urma, daca exista extraterestrii si este demonstrat (intr-un fel sau altul) pentru toata omenirea ca exista, de ce sa fim prosti si sa ramanem divizati? Daca ei sunt agresivi si trebuie sa ne aparam, doar uniti putem face acest lucru! Daca ei sunt pasnici si vor sa colaboram, doar uniti vom ajunge la o comunicare eficienta! Pana la urma… doar daca toata omenirea este condusa de un om (care decide pentru multime) este bine, nu?

Acum pune-ti o intrebare. Foloseste-te de imaginatie si raspunde-ti singur daca toti “paranoicii” care sunt impotriva globalizarii, sau impotriva masonilor, au dreptate? Este gresita mutarea asta de unificare a lumii, sau este buna? Tu, ca individ, cat de mare ai pretul pe piata intr-o multime de 20.000.000 de oameni si care-i valoarea ta intr-o turma de 7 miliarde de capete umane? Daca pretul iti scade, cum te astepti sa fii tratat de cei care vor conduce turma?

Tu esti doar un corp ce necesita mancare (cat mai “buna” si cat mai multa), haine frumoase, bijuterii, sex de calitate si cat mai “nou”, prin toate metodele, pozitiile, gaurile folosite si spatiul in care-l faci? Sau tu inca mai ai suflet, inca simti nevoia de a avea un suflet pereche, de a-ti intemeia o familie (si nu de a perpetua specia + bonus, de la tine ca parinte, sustinerea puiului de om pana la o anumita varsta). Tu mai ai suflet?
Extraterestrii 1
Extraterestrii 2
Extraterestrii 3
Extraterestrii 4

Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

3 Comments

  1. Bravos! Inca unu’ tare 😉

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *