Femeia sau bărbatul

By on Jul 4, 2012 in Funny, Zi de zi

Text preluat de la Voodoo Child via Facebook.

Un bărbat când merge la baie, se duce să-ți rezolve o nevoie fiziologică.
La femei am senzația că este un eveniment social… vă adunați mai multe acolo, vă puneți la povești… mă aștept că una dintre voi să facă event la facebook la un moment dat. “Merg la baie. vii?” cu invite către toate prietenele.

În IT
O femeie care știe Word, Exel și să trimită mail-uri, e deja expert IT. Cu toate astea nu știu cum draq reușiți să ne spargeți conturile de messanger și de facebook. Băi, când își pune ea în cap să vadă ce și cu cine ai vorbit tu pe mess sau facebook, ai belit-o. În două zile o să o auzi discutând cu prietena ei “nu știu cuuum, dar i-am spart contul de facebook.” Poate și pt că o femeie poate să fie atât de insistentă încît o să bage parola greşită pînă cînd o sa-i spuna calculatorul calculatorul : “Ok, ai dreptate. E vina mea!”

Ele cu tehnica
Am senzația că au un blocaj mental când vine vorba despre tehnică, butoane sau orice altceva ce se bagă în priză și nu usucă părul. Noi, instinctiv ne putem da seama de cum funcționează, ce face și la ce e bun aparatul respectiv. Ea are nevoie de instrucțiuni… multe instrucțiuni și foarte explicite.

In relatie
Femeile ar trebui sa realizeze ca asteptarile MARI pe care le au de la o relatie sunt din cauza filmelor! Si aici nu ma refer la porno. Cred ca industria filmelor a distrus multe relatii. Pt ca majoritatea se asteapta ca relatia lor sa fie ca in filme. E ca si cum m-as astepta eu, sa pot sa-l bat pe Bute, doar pt ca am vazut Rocky 1, 2 si 3!

Ea se uita la noul ei iubit la la un kit de asamblare si ca urmare, vrea sa-l schimbe in ceva ce, crede ea, ca i-ar placea mai mult… si toata relatia, lucreaza la chestia asta. El nu ne streseaza atat. Ii place ce are langa el… in momentul in care simte nevoia sa o schimbe… e mai simplu sa o schimbe de tot… cu alta!

Memoria ei
Elefantul e mic copil pe langa ea. Cred ca fiecare femeie are implantat un chip in creier. Un chip cu un singur folder. Folder pe care l-a denumit simplu: “Chestii nevinovate, cu care o sa-i f*t toata viata de acum in colo!” Si cum face barbatul ceva nasol, ea da Click & Save. Culmea e ca memoria asta exceptionala functioneaza doar in scopul asta, de “Click & Save”. Daca o o intrebi:
– Ai platit lumina?
– Am uitat!
Bai, dar ca s-a uitat el, acum 3 ani dupa o gagica pe strada, asta nu uita. Si ii aduce aminte la fiecare cearta despre asta. Noi in schimb avem memoria pe scurta durata. Probabil ca de asta avem nevoie de reluari la meciuri.

Cearta cu ea
Bărbatul face marea greșeală să creadă că cearta este despre ceea ce s-a întâmplat atunci, pe loc. Ea nu. Ea știe că cearta aia nu e despre chestia aia ce tocmai s-a întâmplat. Nuuu, cearta este despre TOT ce s-a întâmplat în viață ta… și despre maică-ta!

Si inca ceva. S-ar putea sa te ajute…
Cand o femeie ii spune unui barbat “Poftim?!?” nu inseamna ca l-a rugat sa repete, ci ca i-a dat o sansa sa schimbe raspunsul.

Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

One Comment

  1. Good Morning to everyone attending. I Am from Greece and i receive a completely new blog. Visit my world wide web and inform me your thoughts. You May Find a lof of ideas and knowledge for my job. It Is zero-cost 100% and without even reatotrgisr. Cheers To the public who will browse my modern net. It Willaids my job. | | is the keyword in greek language.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *