Francesco Yates – Call

By on Jul 10, 2014 in Muzica, Video, Vimeo, Visual, youtube, Zi de zi

Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Am auzit de copilul ăsta la Emisiunea de Dimineaţă; chiar aşa se numeşte “The Morning Show”, pe Global. În fiecare dimineaţă mai aflăm toate subiectele cotidiene şi prea puţin importante din Canada (în special Toronto). Şi stau câteva minute la TV, cu “The Morning Show” să mă trezesc, îmi beau ceaiul sau cafeaua (de multe ori amândouă) şi mănânc micul dejul.

Eh, între “o nouă lege a fost aprobată pentru a interzice oamenilor să cânte în mijloacele de transport în comun” (arătând un video de youtube cu ceva studenţi care cântau, unul din ei la chitară, într-un autobuz) şi predicţiile meteo – foarte precise de altfel, fără să fiu ironic – a apărut acest copil. Numele lui e Francesco Yates şi e promovat ca “the next big thing” printre vedetele “trend setters” din domeniul muzical nord-american.

Personal, mie-mi pare că maică-sa i-au dat să sugă Zanax când era mic, nu ţâţă. Dar poate sunt doar rău.

Din ce povestea acolo în interviu managerului lui e prieten cu Justin Timberlake şi Pharrell Williams, de unde a ajuns să se înfiripe o prietenie de promovare şi marketing între Francesco şi cei 2. Iată şi unul din exemple:

Francesco Yates and Timberlake

Francesco Yates and Timberlake

Actualul single se numeşte “Call” şi a fost produs de Matt Morris, deşi în emisiune copilul creţ se mândrea că de la vârsta de 9 ani a început să facă muzică. Anyway, bothway dacă vrei, ascultă-l şi dă-ţi cu părerea.

Download: http://smarturl.it/FrancescoYatesCall
Stream: http://smarturl.it/StreamCall
Follow Francesco Yates: http://francescoyates.com

Francesco Yates

Francesco Yates


Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Andee – Never Gone | HGP.ro - […] prea îmi place cum schiaună, dar după cum spuneam acu`  ceva timp aş vrea să postez orice artist nou…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *