Google Now – asistent personal gratuit

By on Feb 15, 2015 in Online, Reviews, Servicii, WebIT

Google Now asistentul gratuit

Google Now este un asistent personal inteligent, disponibil pe orice platformă de telefoane sau desktop, Android, iOS și browserul Google Chrome de pe calculatorul tău.

Da, spere deosebire de Apple cei de la Google oferă posibilitatea oricărui utilizator să-și instaleze aplicația chiar dacă este iPhone freak sau Samsung geek.

Google Now – asistentul personal este un serviciu gratuit. De obicei produsele gratuite au multe bug-uri sau sunt susținute destul de greu de producători. Totuși Google a pornit un trend prin care oferă produsele gratuit. Care-i șmecheria? Poate e încă un pas spre Sistemul de Operare Google, ChromeOS bazat pe clouding despre care povesteam prin 2011? Încă nu se știe.

Partea cea mai utilă este scalabilitatea și faptul că indiferent pe ce device ești poți să interacționezi cu Google Now. Deși intră peste piața vestitului Siri (prin comenzile vocale), acest produs oferă o gamă mult mai largă de servicii.

Iată o listă scurtă a serviciilor oferite de Google Now

* se integrează cu calendarul tău,
* îți trimite sms-uri gratuit pentru a-ți aminti de un anumit eveniment,
* adaugă întâlnirile în calendarul Outlook de la Microsoft
* îți spune când trupa preferată are concert și-ți oferă direct soluția pentru a cumpăra biletele
* Google Now se mai poate și conecta la TV-ul tău Smart, dacă vrei și
* poate să “asculte” la ce film sau emisiune te uiți pentru a-ți oferi informații adiționale
* faci cumpărături online direct din aplicație
* cauți zboruri ieftine sau prețul biletelor de avion au atins prețul urmărit de tine? Google Now are grijă să te înștiințeze;
* evoluția acținilor la bursă, ba chiar îți atrage atenția la schimbările bruște a cotațiilor;
* situația traficulul în timp real, serviciu care până de puțin timp era doar contra cost și doar în America sau statele foarte dezvoltate;
* transportul în comun, trenuri, închiriat mașini și altele

Practic oferă cam tot de ce ai avea nevoie și se poate obține dintr-un mediu virtual. Joacă și rolul de memorie, lucru pe care telefoanele mobile deja îl fac, însă Google Now are grijă să te urmărească peste tot.

Acum depinde să te decizi dacă vrei ca un asistent personal gratuit ca Google să aibă acces la toate aspectele din viața ta.

Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *