In lupta cu puterea

By on Nov 11, 2009 in Muzica, Politica, Presa, Video, Visual

Morometii in politicaAm aici un video/audio cu Morometii. Piesa se numeste “In lupta cu puterea” (video 1) si are un mesaj clar impotriva puterii (care era atunci… chiar nu stiu cine era la conducere). Insa am descoperit un al doilea video, postat pe 6 noiembrie 2008. Este ciudat cum a aparut aceasta piesa. Ii spune “imn PDL” (video 2). Suna gay, dar are bucati in care-l distingem pe 1q sapro.
Acum ar fi 2 variante legate de aparitia unei asemenea piese:
1. Morometii se trag dupa bani, fara sa mai tina cont de mesajele transmise prin piesele lor si interviurile date si scoase pe piata pana acum. Doar Puya face parte din Partidul Ecologist, 1Q Sapro de ce sa nu fi intrat in PDL
2. Unii indoctrinati politic nu au limita si folosesc secvente din piesele semnate Morometii si le adauga in imnurile gay politice. Aici un proces ar suna bine, dar nerentabil.

Din comentariile care se gasesc pe net am gasit ca a doua varianta ar fi cea reala. Nu exista nimic mediatizat despre furtul celor de la PDL. Poate pentru ca trusturile media trebuie sa difuzeze doar anumite chestii si nu au dreptul sa difuzeze ce se intampla defapt (difuzeaza comunicatele de presa a companiilor si trusturilor politice la stiri si… evident omoruri, in schimb stirile adevarate raman nepublicate). Mai jos un quote (un exemplu de comment ce se poate gasi pe forumuri/bloguri si youtube).

Morometii au dat in judecata pdl ca le-a furat melodia. Nu e imnu’ PDL asta. L-or luat hotii draq si acuma se lauda dar daca mai tineti minte la TV anu trecut morometii au si dat in judecata pentru mizeria ce au facut-o astia.

Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *