Inceput de zi interesant – e toamna

By on Sep 5, 2010 in Business & Money, Politica, Presa

Azi (vezi data in partea stanga a articolului) ziua a inceput placut… razand cu doi oameni cu care eram pe aceeasi lungime de una, pe facebook. Desi afara-i frig, am dat drumu la centrala sa se incalzeasca putin prin casa… parca sunt o stafie care umbla prin casa (incet, sa nu fac zgomot sa-i trezesc pe ai mei) 😛 Deja e toamna!!!

Ziare

Astazi, 152 de ani fix, de cand s-a nascut Alexandru Vlahuta, 71 de ani fix de cand SUA se declara stat neutru in Al Doilea Razboi Mondial… tot azi Freddie Mercury, vocalistul si liderul grupului rock “Queen”, ar fi implinit 64 de ani daca nu ar fi murit in `91. Pe 5 septembrie 2000 a avut loc cea mai mare intalnire (i se mai spune si “summitul mileniului”) la New York, unde au fost aproximativ 160 sefi de stat!

Mnah… dupa cum se vede, o zi destul de importanta prin istorie. Poate mai sunt chestii ce s-au intamplat, dar eu atat am gasit pe wikipedia cu data de astazi 😛 (si daca sunt mai multe n-am mai avut chef sa postez).

Mi-am dat seama, navigand pe net, ca nu sunt singurul care lucreaza pana la ora asta. Chiar daca acuma, inainte de somn, postez articolu` ce tocmai il citesti. Ce sa-ti mai spun ca ziua de azi pentru presa online a inceput cu stiri de genu`:
Aventură spaţială: vânătorul de antimaterie se pregăteşte de lansare
O româncă, printre zapatiştii din Mexic: “Aici, poporul comandă şi guvernul ascultă!“
Cum păcălesc bulgarii Fiscul: Pun şefi oameni săraci!
Sebastian Vlădescu, om de afaceri

Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

7 Comments

 1. daca mergi cu metroul…la acele ecrane din statii vei putea vedea in absolut orice zi a anului, lucruri ce sau intamplat in ziua respectiva….de la nasteri la decedari…la impliniri…etc

 2. daca mergi cu metroul…la acele ecrane din statii vei putea vedea in absolut orice zi a anului, lucruri ce sau intamplat in ziua respectiva….de la nasteri la decedari…la impliniri…etc

 3. daca mergi cu metroul…la acele ecrane din statii vei putea vedea in absolut orice zi a anului, lucruri ce sau intamplat in ziua respectiva….de la nasteri la decedari…la impliniri…etc

 4. daca mergi cu metroul…la acele ecrane din statii vei putea vedea in absolut orice zi a anului, lucruri ce sau intamplat in ziua respectiva….de la nasteri la decedari…la impliniri…etc

 5. Te invit la o plimbare cu metro-ul in Targu Mures. Coboara la prima statie si pe urma da-mi un bip 😉 Apropo… dupa parerea ta blogul este facut pentru a posta rezumate de pe Travel Channel .com? Sau sa scriu despre “ce ar trebui sa scriu pe un blog”? :)) Nu ma incadrez in “standardul” de “ce ar trebui sa se posteze pe un blog” din articolul tau? Iar daca asta te deranjeaza next time cand mai intri pe hgp.ro apasa Alt + F4.

  PS: am rel = “nofollow” ah! si daca asta inseamna linking sau SEO pt tine, vezi ca optimizarea siteului/blogului tau e de cacat, la fel si continutul copiat :))

 6. Te invit la o plimbare cu metro-ul in Targu Mures. Coboara la prima statie si pe urma da-mi un bip 😉 Apropo… dupa parerea ta blogul este facut pentru a posta rezumate de pe Travel Channel .com? Sau sa scriu despre “ce ar trebui sa scriu pe un blog”? :)) Nu ma incadrez in “standardul” de “ce ar trebui sa se posteze pe un blog” din articolul tau? Iar daca asta te deranjeaza next time cand mai intri pe hgp.ro apasa Alt + F4.

  PS: am rel = “nofollow” ah! si daca asta inseamna linking sau SEO pt tine, vezi ca optimizarea siteului/blogului tau e de cacat, la fel si continutul copiat :))

 7. Te invit la o plimbare cu metro-ul in Targu Mures. Coboara la prima statie si pe urma da-mi un bip 😉 Apropo… dupa parerea ta blogul este facut pentru a posta rezumate de pe Travel Channel .com? Sau sa scriu despre “ce ar trebui sa scriu pe un blog”? :)) Nu ma incadrez in “standardul” de “ce ar trebui sa se posteze pe un blog” din articolul tau? Iar daca asta te deranjeaza next time cand mai intri pe hgp.ro apasa Alt + F4.

  PS: am rel = “nofollow” ah! si daca asta inseamna linking sau SEO pt tine, vezi ca optimizarea siteului/blogului tau e de cacat, la fel si continutul copiat :))

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *