Motorola Milestone XT720

By on Nov 8, 2010 in Reviews, Telefoane

Pentru că am avut ocazia de mult ori să mă joc/testez pur din curiozitate personală destule telefoane mobile, m-am gândit că ar prinde bine o astfel de categorie: Reviews.

Uite un telefon interesant. Poate puțin spus telefon pentru că face parte din categoria smartphone-urilor, clasa aceea specială de “moama câte știe să facă”. Milestone XT720 este creație semnată de Motorola (cum scrie și în titlu) cu o proprietate superbă de înregistrare și derare video “high definition”. Am avut ocazia să-l butonez la un prieten. A fost cumpărat în India (paradisul oricărui pasionat de tehnologie) cu un preț acceptabil, echivalent a 400 de euro. Hai să vedem ce poate bijuteria:

Mă leg în primul rând de camera digitală de 8MP cu flash Xenon ce are ca features web access prin WebKit-ul Android, zoom-ul acceptabil, reducerea zgomotului pentru poze, multi-shot (câte 6 poze consecutive), corecția ochilor roșii (pentru pasionații din domeniu “red eye correction”) plus multe efecte pentru pozele tale. Pe lângă jucăriile astea de modificare și corectare a imaginilor mare are un feature genial: face detection. Acest element l-am mai găsit doar la aparatele foto, niciodată la un telefon. Poate există în lumea asta mare de telefoane mobile, însă nu am avut ocazia să fac cunoștintă cu vreunul.

Mergând mai departe prin lista imensă de opțiuni oferită, este foarte important să știi că nici pe partea de înregistrare video nu se lasă maix prejos. Proprietarii unui asemenea telefon se pot bucura de înregistrări HD la 720p. Mai mult, dacă un display TFT de 3.7 inch cu 480 x 854 pixeli tehnologie FWVGA (Full Wide VGA) nu e de ajuns, poți lega telefonul direct la un televizor sau monitor HDTV printr-un cablu HDMI.

Dacă te gândești “cât poate ține bateria la un asemenea telefon” eh am plăcerea să te informez că bateria Li Ion de 1390 mAh te susține până la 9 ore de convorbire sau 320 ore pe standby. Dacă ești genul căruia îi place să tasteze mai mult decât să vorbească să știi că Motorola n-a uitat de tine. Pe lângă aplicațiile standard de SMS, E-mail și MMs, telefonul vine dotat cu aplicații de instant messaging în special Google Talk. Colaborarea cu Google pentru aplicațiile acestui telefon se poate observa de la distanță, având aplicații gen: Google Search, Google Maps, Google Street View, Android Market, Gmail, Google Calendar și YouTube.

Pentru câte oferă, este destul de subțire (sub 61 de mm grosime). Totul este optimizat și se mișcă frumos pentru cei 512M ROM și 256M RAM. Dacă vrei mai mult spațiu, poți să-i adaugi până la 32GB de memorie printr-un card microSD.

Totuși… inima mea high-tech este deja vândută… e vorba de iPhone 4 🙂 Revin in scurt timp cu un review și la acesta.

Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *