Reclama Budweiser Super Bowl 2015

By on Jan 28, 2015 in Video, Visual, youtube

Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

#bestbuds

Budweiser şi-a bazat campaniile din ultimii ani pe ideea de “cel mai bun prieten”, sau altfel sugerat “berea noastră e atât de specială încât se bea cu cel mai bun prieten”. Au pornit hashtag-ul #bestbuds pe Twitter, la fel şi pe Facebook.

Am avut ocazia să văd foarte multe reclame foarte bine făcute, unele amuzante şi cu multe glume cu subînţeles altele mai sobre, în funcţie de natura subiectului. Oricum ar fi sunt foarte bine adaptate target-ului şi situaţiei sociale din America de Nord. Evident am văzut şi reclame foarte proaste şi foarte stupide, probabil făcute într-un beci folosind banda magnetică.

Revenind la subiect, Super Bowl e o mare chestie pe aici; dă şit, cum ar spune ei, în termeni de evenimente anuale. Un fel de Campionatul European la fotbal pentru bătrânul continent. Drept urmare aici îşi etalează talentul în ale creaţiei orice firmă din industrie care respectă folosind bugetele clienţilor lor la maxim. Şi asta pentru că spaţiul publicitar din timpul Super Bowl-ului e foarte scump având o audienţă uriaşă; de ceva timp în coace reclamele astea au devenit o atracţie secundară a evenimentului, parte integrată oarecum.

Reclama asta la Budweiser e simplă, clară şi transmite mesajul dorit. Dar făţuca aia a căţelului cred că reuşeşte să sensibilizeze toate gagicile care înainte poate nu consumau Budwiser dar acum şi-ar dori să încerce. Un fel de Bergenbier, “Prietenii ştiu de ce”.

Budweiser Super Bowl 2015

Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *