Remus Cernea minte – prins dezinformând populaţia

By on Mar 10, 2016 in Educatie, Educatie, Politica, Politica mea, Presa, Zi de zi

Parlamentarul Remus Cernea minte şi dezinformează populaţia. În acest articol avem un exemplu demonstrat de minciună, l-am prins cu gogoaşa în gură! Ştiam că dezinformează până şi oamenii care cred în el doar că nu mi-am bătut capul cu demonstrarea sa ca mincinos notoriu. Poţi chiar să-l pui pe aceeaşi poziţie cu Ponta fără a-ţi face probleme de incorectitudine politică.

Acu` câteva zile publică o postare pe Facebook, în care începe cu un presupus citat dintr-un raport emis de Comisia Europeană urmat de nişte declaraţii fără bază obiectivă/cifre, nişte gunoi şi ceva rahat (pentru nuanţare, nu altceva), în tipicul său război cu religia aruncă cu gunoi. Ce vrea el să concluzioneze e că politicienii sunt corupţi din cauza bisericii, nu din cauza caracterului lor infect şi a lăcomiei. Ca şi când tu, dragă cititorule, eşti vinovat pentru că s-a băşit mireasa Mirabela din nu-ştiu-ce sat de munte.

Remus Cernea minte

Pentru analiza textului hai să facem ca la şcoală, doar este o metodă de deducere folosită de cei mai mari matematicieni şi cele mai logice minţi ale umanităţii:

Ipoteză: Remus Cernea minte

În ipoteză îi oferim presupunerea de nevinovăţie. Considerăm că nu minte, doar pare a fi adevărat ce a declarat şi de ce nu ar fi? Hai să vedem:
1. începe cu citatul unei surse serioase, supra-statale de informare: Comisia Europeană; ăştia n-ar avea motiv să mintă, dar şi daca ar face asta…
… 2. raportul este un document oficial care evaluează România;
3. este adevărat că infrastructura ţării este la pământ şi asta se simte la toate nivelurile în special la nivelul celor cărora le este adresată postarea;
4. Remus Cernea este un parlamentar, deci are o credibilitate presupusă, din inerţie, doar a fost ales de un grup de oameni destul de mare pentru a-l pune pe poziţia pe care o ocupă;

 

Demonstraţie: Remus Cernea minte

Este destul să te documentezi direct la sursă; intri pe site-ul Comisiei Europene şi să faci download la raportul respectiv, mai exact Raportul pentru 2014 (după cum spune chiar Remus Cernea în postarea sa). Acesta a fost emis pe 28 ianuarie 2015 (vezi linkul la sfârşitul articolului, Anexe):
1. raportul nu spune nimic de biserici sau religie;
2. este un capitol întreg care adresează infrastructura slab dezvoltată, cu argumente economice şi politice care demonstrează sursa acestui fapt; nu face nici o corelaţie cu bisericile sau religia;
3. în raportul MCV este detaliată această informaţie şi se axează mai mult pe elementul politic şi al justiţiei, unde explică în detaliu cât de corupţi sunt parlamentarii (în special!)
Practic întreg raportul Comisiei Europene îi ceartă pe politicienii noştri, îi urechează în special pe parlamentari (Remus Cernea este parlamentar) pentru corupţia, indiferenţa faţă de justiţie şi modul foarte slab în care îşi fac meseria, prin absorbţia slabă a fondurilor europene.

Analiză pe text: Remus Cernea minte

Informaţii false:
       – citatul nu este din nici un raport emis de Comisia Europeană;
       – NU TOŢI OAMENII sunt corupţi, cum Remus Cernea minte ci politicienii în special (iar el e politician);
       – nu sunt cei mai săraci din Europa (vezi Macedonia sau Ukraina), deşi sunt cei mai săraci din Uniunea Europeană, ceea ce e altceva; comparat cu multe alte state din lume nivelul de sărăcie nu e atât de mare;
       – nu avem cea mai înapoiată infrastructură din Europa; avem o infrastructură subdezvoltată faţă de alte ţări din Uniunea Europeană dar nu suntem ultimii din Europa (din nou, joc de cuvinte UE vs. Europa) cu exagerări pentru publicul impresionabil;
       – românii NU sunt cei mai needucaţi din Europa;
       – România NU are cele mai multe biserici pe cap de locuitor (vezi Italia, Grecia, Polonia ş.a.);
       – scurgerea uriaşă de fonduri publice este către buzunarele politicienilor, nu a “bisericilor”; pentru acest argument putem verifica bugetul de stat pentru 2014, 2015 sau planul fiscal pentru 2016;
       – cei care donează bisericilor nu sunt corupţi şi nu au mentalitate coruptă; este o declaraţie fără nici o bază reală sau obiectivă; în “lumea civilizată”, în “Occident” oamenii donează diferitelor organizaţii pentru a reduce nivelul de taxare, la nivel de individ (nu doar firmele). În SUA majoritatea populaţiei donează bisericilor şi ONGurilor coordonate de biserici care au diferite scopuri. Practic în loc să donezi la 4 ONGuri (ex.: 1 pentru protecţia naturii, unul pentru protecţia copiilor, unul pentru cercetare împotriva cancerului şi altul pentru protecţia minorităţilor) oamenii donează unei biserici sau unui templu sau orice altă “congregaţie” care coordonează mai multe activităţi de acest fel. Marile ONGuri din ţările civilizate trăiesc din donaţiile uriaşe ale corporaţiilor, în funcţie de interese, nu din donaţiile populaţiei. Dar sunt sigur că Remus Cernea n-a auzit de aşa ceva în vizita sa în Tailanda.
       – religia a ţinut civilizaţia în picioare mii de ani, nu a distrus-o; pentru Remus Cernea: secolul e mai mic decât mileniul în măsurarea timpului;
       – politicienii corupţi sunt cei care conduc ţara spre sărăcie, nu credinţa într-o religie sau alta; spre exemplu sunt state majoritar musulmane bogate şi altele sărace; sunt state creştine bogate şi altele sărace; putem continua cu exemple în care se demonstrează că religia nu este direct legată cu nivelul de trai dintr-un stat; însă este demonstrat că nivelul de corupţie al politicienilor este direct proporţional cu sărăcia din orice stat;

Deci putem considera informaţiile de mai sus minciuni, dezinformare voită. Toate pot fi verificate cu statisticile oficiale.

Observaţie: El nu specifică BOR (Biserica Ortodoxă Română) ci doar “numărul bisericilor”. În realitate aici intră toate religiile şi cultele, dar pentru că cei mai numeroşi credincionşi sunt ortodocşi cei care-l urmează orbeşte pe acest parlamentar presupun că BOR ar fi vinovata.

 

Citate în susţinerea argumentului: Remus Cernea minte

“Parliament has also provided examples of reluctance to apply final court or Constitutional Court decisions, also a more widespread problem.” – raportul MCV pentru 2014

“The development of Romania’s infrastructure is affected by low absorption of EU structural funds.” – raportul complet al Comisiei Europene pentru 2014

“Addressing corruption and fraud in public procurement remains a challenge” – raportul complet al Comisiei Europene pentru 2014.

Concluzia: Remus Cernea minte

Concluzia că Remus Cernea minte este dovedită a fi adevărată. Reiau ipoteza cu argumente pentru fiecare:
1. Citatul nu este din raportul Comisiei Europene pentru 2014 pentru România.

2. Raportul Comisiei Europene există, dar nici măcar nu menţionează bisericile sau religia în nici unul din rapoartele făcute din 2006 până în prezent.

3. În raportul oficial sunt aduse motivele economice şi politice ale proaste infrastructuri din România. Motivul invocat de acest parlamentar mincinos este fals. În realitate Comisia Europeană a creat un întreg mecanism prin care să monitorizeze şi să semnaleze adevăratul motiv şi anume corupţia, incompetenţa şi indiferenţa faţă de justiţie a parlamentarilor din România.

***

Deşi nu este subiectul analizei actuale, motivul pentru care este un mincinos nu-l ştim; probabil aşa a fost crescut de părinţi, un mincinos. Totuşi se foloseşte cu succes de acest atribut. În acest caz nu există un singur motiv pentru minciunile lui Remus Cernea, dar putem să le grupăm în funcţie de obiectivul final:

1. Remus Cernea minte pentru că este incapabil să facă ceva productiv pentru stat sau popor deşi ăsta este jobul lui, ca parlamentar.

Drept urmare alege să arunce cu gunoi în alte persoane sau instituţii. Corupţia şi frauda semnalată de Comisia Europeană este datorată parlamentarilor ca Remus Cernea, oameni fără nici o realizare în poziţia pe care o ocupă: de om al statului, reprezentant al populaţiei, propunerea şi emiterea legilor prin care se poate îmbunătăţi nivelul de trai al populaţiei României. Acest lucru este recunoscut şi exprimat oficial prin rapoartele anuale ale Comisiei Europene – chiar te invit să le răsfoieşti, inclusiv rapoartele MCV. Sunt chiar uşor de citit şi înţeles.

Prin redirecţionarea atenţiei de la principalul vinovat al situaţiei precare a infrastructurii (în acest caz) şi al stării ţării (în cadrul generalizat) de la conducătorii statului, în special parlamentarii, către o altă entitate – în acest caz religia şi biserica. Astfel adevăraţii vinovaţi, parlamentarii (adică şi Remus Cernea) incapabili să-şi facă meseria, scapă de ura exprimată de populaţie iar BOR (vezi observaţia de mai sus) este cea care încasează lovitura.

Să nu uităm că Remus Cernea a fost ajutat de PSD în a ajunge pe poziţia pe care o ocupă, prostituţia politică fiind doar una din uneltele folosite de acesta pentru “a-şi păstra puterea”. Ba chiar a cheltuit din banii publici pentru excursii în interes personal!

2. Remus Cernea minte pentru că în ura sa faţă de creştini, religie şi biserici este susţinut de ateii vocali (ştiinţific numiţi neo-liberali).

În lupta sa acerbă împotriva religiei ortodoxe (bazându-ne pe declaraţiile sale anterioare) acesta se foloseşte de orice mijloace fără a exista riscul unor repercusiuni. Astfel inventează minciuni de orice fel, ştiind că neo-liberalii (sau hipsterii politici) îl vor susţine. Deci nu mai contează exactitatea informaţiilor, atâta timp cât echipa de postaci voluntari, asociaţi prin ideologie, îi propagă convingerile.

Este un banc relevant pentru gălăgia cu care se manifestă grupurile astea sociale (nu toţi), atei şi LGBTQ:
“I only know because they told everyone within two minutes.”
Traducere: Un ateu, vegan şi un maratonist întră într-un bar. Ştiu asta pentru că au spus tuturor în primele 2 minute.

3. Remus Cernea minte datorită reprofilării sale în materie de ideologii şi susţinători

S-a lansat ca reprezentant al Partidului Verde, un partid interesat în special de protejarea naturii – la fel cum toate celelalte “partide verzi” din lume fac. După ce a ocupat această poziţie şi-a schimbat strategia iar acum ocupă un vid reprezentând comunităţile minoritare (foarte mici) din România de tipul LGBTQ, extremist-feministele şi a neo-liberalilor atei.

Dacă înainte inamicii lui erau marii poluatori, hoţii de păduri sau criminalii de delfini acum aceştia sunt înlocuiţi de creştini, oricine are o părere anti-LGBTQ, sau împotriva extremist-feministele dar şi conservatorii principiilor morale. Astăzi marii poluatori şi hoţii de păduri îi sunt sponsori… surprinzător?

***

Ca un comentariu separat care se aplică pentru majoritatea populaţiei – dacă nu-ţi faci treaba bine la muncă vei fi dat afară. Dacă îţi faci treaba prost, ba chiar aducând un prejudiciu angajatorului tău rişti să pierzi mult mai mult decât renumelui, lucru care nu se întâmplă în cazul parlamentarilor români.

Remus Cernea nu a făcut nimic pentru populaţia României, nu a avut nici o contribuţie politică spre binele Statului Român sau a ţării, nici măcar pentru oamenii din colegiul său electoral – cei care l-au votat pentru poziţia de parlamentar. Inepţiile emise de acest om sunt nenumărate, cel mai cunoscut fiind “delfinii ar trebui să aibă drepturi egale cu oamenii, în România”. Incapacitatea sa de a produce o lege sau de a aduce un aport pozitiv unora deja existente este bine cunoscută, motiv pentru care majoritatea oamenilor aleg să-i ignore declaraţiile… deşi câştigă teren.

Am şi o predicţie: cred că el a avut noroc sau cunoştinţele potrivite pentru a fi împins pe poziţia sa actuală. Viitoarea lui soţie (actuala logodnică) va ocupa, într-un viitor apropiat, o poziţie politică şi ea. Remus Cernea este un om slab, iar ea o femeie hotărâtă.

Anexe şi surse: Remus Cernea minte

Site-ul oficial al Comisiei Europene:
http://ec.europa.eu/

Pagina Raportului Comisiei Europene pentru 2014 România:
http://ec.europa.eu/europe2020/pdf/csr2015/cr2015_romania_en.pdf

Rapoartele MCV pentru 2014 privind justiţia şi progresul în reducerea corupţiei statale în România:
http://ec.europa.eu/cvm/docs/com_2015_35_en.pdf

Toate rapoartele Comisiei Europene pentru România începând cu 2006:
http://ec.europa.eu/cvm/progress_reports_en.htm

Remus Cernea minte
Sursa pozei de mai sus: https://imgflip.com/i/10m539

ACUVIO: Remus Cernea vizita in Tailanda

Sursa pozei cu Remus Cernea în Tailanda: http://acuvio.blogspot.com/2013/08/remus-cernea-vizita-in-taiwan-liberty.html

Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *