Deliric 1 si Silent Strike – Ambrozie!

By on Dec 27, 2011 in Video, Visual, youtube

L-am ascultat azi pe Deliric1 la Radio Guerrilla şi m-a făcut puţin curios, trebuie să recunosc, să-i aştept clipu` în seara asta. Nu că mi-ar fi greu (doar lucrez până la 01:00 AM every working day), dar de multe ori nu prea dau atenţie aparatului mondial de filaj legal numit Facebook. Mai mult mă folosesc de el …

Revenind la omu` Deliric, piesa i-am ascultat-o de acu` vreo câteva zile şi nu mă gândeam că va scoate un clip la ea. Atunci era tot CTCu` live la acelaşi radio, cu Dj Sauce la platane (vezi ultimul video de mai jos). E dură piesa, cu un instrumental tare! Varianta de studio sună puţin diferit din ce am auzit azi după interviu.

Câteva vorbe de la Deliric 1

Nu aveam de gand sa scot aceasta piesa, ma gandeam ca e destul de personala incat sa nu fie interesanta pentru nimeni. Am cantat-o totusi intr-un live la Radio Guerrilla si de atunci toata lumea mi-a sugerat ca ar trebui sa scot la lumina si varianta de studio. M-a pus pe ganduri dar inca nu eram convins. Apoi intr-o seara ma suna prietenul meu Hypno, care se intampla sa fie un foarte bun regizor, sa imi spuna ca a ascultat piesa de 30 de ori si ca trebuie sa ii facem clip. Mi-a facut o oferta pe care nu o puteam refuza: “Bah, maine vino aici ca avem tot ce ne trebuie si stiu exact ce este de facut!”. M-am conformat!

Am ajuns la platoul de filmare fara sa stiu exact ce urmeaza. Ma astepta un fundal negru ce a fost impanzit de multe surse de lumina pe care Ate (DOP-ul) le-a amplasat strategic. Hypno a dirijat orchestra ce controla fiecare sursa de lumina in parte. Eu mi-am recitat poezia. Totul a fost filmat dintr-o singura bucata, nimic nu a fost modificat in post productie. Pentru o piesa care vorbeste despre sinceritate probabil este cea mai buna metoda de a o ilustra.

Vizionare placuta!

Iaca şi video-ul mult aşteptat! Vizionare plăcută!

Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *