[video]La Familia, Bibanu si Cedry2k – Consecinte

By on Mar 28, 2010 in Video, Visual

mp3: La Familia feat. Bibanu si Cedry2k – Consecinte

Prostitutia muzicala: pe pauza pentru Puya, la inceput pentru Bibanu. Pe mtv.ro a fost lansat (in exclusivitate) videoclipul pentru piesa “Consecinte” semnata La Familia featuring Cedry2k si Bibanu (asta-i din Brasov pentru necunoscatori). Clipul este facut dupa filmu` ce ruleaza mai nou prin cinematografe “Eu cand vreau sa fluier, fluier”.

Piesa suna bine chiar daca e vorba de prostitutie muzicala, aici ma refer la efectele folosite, dar criticate pana acu`putin timp; aceasta prostitutie (= a te vinde pentru bani; in acest caz a face muzica “mai comerciala”) a prins radacini si in hip-hop-ul romanesc. Totusi “baietii de cartier” de ieri, astazi cantareti de succes, inca mai abordeaza subiecte ca penitenciarul si viata puscariasilor. Clipul este in regia lui Florin Serban (regizorul filmului de care ti-am spus mai sus).

Maine (adica luni, 29 martie 2010) clipul va fi difuzat si pe TVuri prin MTV… din cate am inteles de pe la ora 13:00, in timpul emisiunii MTV Fresh… ca doar n-or baga-o la “oldies”. Mai jos ai clipu` de pe youtube, iar daca asta nu se incarca (nu stiu… ai net de camin, sau esti pe telefon) asculta mp3-ul de la inceputul articolului.

Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

9 Comments

 1. cum e netu ala de camin asa e si gandirea ta…
  nu stiu ce ai sesizat tu comercial in piesa asta…ca nu e nimic.
  si ai fixatia aia cu prostitutia incat ma faci sa cred ca o practici…altfel nu vad de ce ai invoca-o atat de des

  • Era normal sa se atace fanii 50 Cent 🙂 Daca efectele “noi” folosite sunt pentru a pastra identitatea hip-hop propun sa asculte aici cum suna lirica si flow-ul adevarat:
   http://www.youtube.com/watch?v=02thlH0nKAc. Si daca asta nu ajunge atunci sa-si insuseasca muzica de genu` Dan Balan 😉 pentru ca foloseste efecte pe voce mai subtile. Pana la urma chiar Puya a recunoscut in nenumarate interviuri (si-n unele piese) ca acum face muzica sa sune mai comercial, sa se auda in club, sa castige bani (pentru ca “acum are o familie la care sa se gandeasca”). Dar cei care o fac doar pentru bani… si se dau “baietasi in industrie” cum se numesc? Nu prostituate? 🙂 Asculta cedry2k (versuri, bituri si flow) pentru a-ti da seama ce inseamna rap-ul necomercial din cultura hip-hop (fie si din Romania).

   “Stii ca nu tac, fac texte le bag, bag
   Fetele suna si-mi zic:Puya te plac, plac.
   Patronul casei de discuri rade cat bani fac
   2009 nu se mai canta cu pac-pac.
   In cluburi lumea e high, cu totii trag, trag
   Dj-ul baga intruna cred ca e sah mat.
   Cred ca sub mixerul ala are un sac, sac”
   Puya – “Intro 2009” de pe albumul Romanisme lansat in 2009

 2. cum e netu ala de camin asa e si gandirea ta…
  nu stiu ce ai sesizat tu comercial in piesa asta…ca nu e nimic.
  si ai fixatia aia cu prostitutia incat ma faci sa cred ca o practici…altfel nu vad de ce ai invoca-o atat de des

 3. Astia care com aiurea tre sa va amintesc ca in ultimii 2 ani Puya a inviat hh in romania Asta e recunoscuta de multe trupe si baietzi din formula Rap!!! SI cum puya nu se ocupa de altceva decat muzica …normal !!!!! ca trebuie si de HASS trebuie lovea frate !!!
  Fanii care au fost FAni !! vor ramane asa cum ar canta el !!! Respect LA FAMILIA sisu ! puya !

 4. Astia care com aiurea tre sa va amintesc ca in ultimii 2 ani Puya a inviat hh in romania Asta e recunoscuta de multe trupe si baietzi din formula Rap!!! SI cum puya nu se ocupa de altceva decat muzica …normal !!!!! ca trebuie si de HASS trebuie lovea frate !!!
  Fanii care au fost FAni !! vor ramane asa cum ar canta el !!! Respect LA FAMILIA sisu ! puya !

 5. Ce pula mea a inviat Puya ma? A bagat hip hop’ul la 2 metri sub pamant, toti care inca mai faceau muzica au preluat modelul Puya. Gen Cabron.
  Totusi e de apreciat, fata de Undeva in Balcani, Change and other shits, piesa asta e mai reusita.

 6. Ce pula mea a inviat Puya ma? A bagat hip hop’ul la 2 metri sub pamant, toti care inca mai faceau muzica au preluat modelul Puya. Gen Cabron.
  Totusi e de apreciat, fata de Undeva in Balcani, Change and other shits, piesa asta e mai reusita.

 7. mie imi place videoclipul

 8. mie imi place videoclipul

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tweets that mention [video]La Familia, Bibanu si Cedry2k – Consecinte | HGP.ro ::.... -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Horea. Horea said: Maine isi lanseaza clipul La Familia - Consecinte. Eu…
 2. Tweets that mention [video]La Familia, Bibanu si Cedry2k – Consecinte | HGP.ro ::.... -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Horea. Horea said: Maine isi lanseaza clipul La Familia - Consecinte. Eu…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *