Alexander (Sasha) Tikhomirov

By on May 8, 2013 in Gagici, Poze, Sex, Video, Visual, Zi de zi

Des piercings, aux tatouages en passant par la lingerie, la fumée et la nudité totale, ce jeune russe excelle quand il s’agit de révéler la beauté d’un corps féminin.

Am promis că revin cu un articol despre acest individ. Iată-l!

Alexander (Sasha) Tikhomirov este un fotograf şi videograf din St. Petersburg, Rusia. Dar şi un exemplu clar al magnetului de gagici posedat de artiştii “proaspeţi”, sau poate doar un bărbat foarte norocos (sau frumos)? Unele editoriale de fotografie îl numesc “luckiest guy on the face of this planet” 🙂 Nu am găsit nici un interviu cu omul de faţă, iar informaţiile existente despre el sunt sumare … cred că mai corect ar fi inexistente, dar să rămânem la sumare. Din acest motiv majoritatea articolelor online care-i poartă numele sau îl menţionează îşi termină scurtul comentariu cu un “hai să nu discutăm tehnicile lui de fotografiere sau abilităţile sale în acest sens, hai doar să savurăm imaginile următoare” sau americanul “sit back and relax”.

Frumuseţea fetelor e evidentă, dar există tera de poze cu fete frumoase mai mult sau mai puţin dezbrăcate. Şi totuşi videourile de mai jos şi pozele de pe pagina sa oficială Tumblr atrag prin modul în care sunt făcute. Nu special, dar altfel. Nu pervers, dar sexual. Un amestec de fum de iarbă, tatuaje şi pierce-uri, un corp frumos de femeie şi mişcări senzuale. O colecţie de poze seducătoare a rusoaicelor blonde, brunete sau roşcate, înalte sau mici, cu o mobilitate de gimnastă sau doar atitudine de gangsta.

Primul clip din lista de mai jos e şi primul clip văzut de mine, făcut de Sasha. Nu ştiam atunci de el şi nici nu m-am interesat cine a făcut clipul alternativ (nu e clipul oficial al piesei). Mi-a plăcut şi piesa. Al doilea video m-a făcut să dau un search după numele său şi atunci am descoperit cine este şi ce face. Un artist. Fetelor, uite că se poate şi fără bot de raţă-n poze!

Pozele puse în acest articol sunt mai cuminţele, dar îţi recomand să intri pe pagina lui de tumblr (vezi linkurile de la baza articolului). Vizionare plăcută!

http://atikhomirov.tumblr.com
Tikhomirov production in Russia my page (sale production) – http://vk.com/sasha_tikhomirov mail – tikhomirovproduction@gmail.com

http://vimeo.com/user12494490
Alexander Tikhomirov is a member of Vimeo

http://www.facebook.com/photo.tikhomirov
Alexander Tikhomirov. 31857 likes · 1091 talking about this.

http://500px.com/alexandertikhomirovphoto‎
Alexander Tikhomirov’s professional photo portfolio. http://atikhomirov.tumblr.com/. 500px lets you easily create professional photo portfolios.

about Alexander Tikhomirov

about Sasha Tikhomirov

Alexander (Sasha) Tikhomirov

Se pare că sexualitatea se vinde tot mai uşor şi pe un trend exponenţial …

Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *