Cum se nasc copiii varianta beta

By on Sep 16, 2014 in Funny, Zi de zi

Productia de fata a fost dezvoltata de un grup, parte a BERE Inc. timp te minute intregi. Sediul grupului in momentul respectiv a fost in Fata Caminului nr.10. Multumim protagonistului (se stie el care 🙂 ) pentru reprezentatie! This is based on a true story (ma refer la faza ca noi chiar i-am explicat unui informatician chestia asta :)) ).

Din dorinta de a-l face pe unul dintre prieteni sa inteleaga cum anume are loc procesul de inmultire la oameni, sau mai simplu “cum se nasc copiii”, s-a incercat adaptarea limbajului de asamblare a povestii pentru compatibilitatea cu Sistemul de Operare al receptorului. Astfel a iesit varianta “Cum se nasc copii” varianta beta.

Am ales cazul nefericit al unui student, care dupa o seara de upload cu bere ajunge in camera cu o frumoasa laptop IBM Lenovo T20, cu adevarat o Femeie 2.0. Tu, mandrul Dell Vostro 1000, cu un procesor de invidiat, dupa testul de compatibilitate iti scoti plug-and-play-ul si incepi transferul de date. Problema apare in momentul in care transferul a fost gata, iar ultimele burst-uri de date au luat sfarsit, cand realizezi ca nu ti-ai pus firewall! In disperarea ta intrebi partenera cu care tocmai ai facut un LAN – Pear to Pear daca macar ea are antivirus. Durere cand afli ca nu exista asa ceva instalat. Ai incercat sa o convingi sa faca sesiunea celor 2 pastile (format + low format) dar ea a refuzat… “femeia asta vrea sa te faca, frate!”

Dupa o scurta perioada de timp te trezesti cu un laptop mai micut (ii dai numele Asus 3epc, pentru ca i se potriveste cu faţa). E dragut, asa mic, cum a decis Marele Producator sa-l faca, dar apar problemele inca de la inceput. Usor, usor creste consumul de resurse incepand de la huse noi (ca nu-ti dai seama ce poate sa curga atata din el), pana la momentul in care ai din ce in ce mai frecvent blue screen la sistemul tau de operare de la toate BUZZ-urile care le primesti noaptea de la micutul laptop.

3 epc smallest laptop 2010Si cum timpul trece realizezi ce investitie continua este acest 3epc, ca nu-ti mai ajung banii sa-ti iei cate un stick… si atunci renunti la fumat, renunti la abonamentul de internet dial-up care-l ai sa-i faci lui unul pe fibra optica. Cand atinge varsta adolescentei ii trebuie sa plece la facultate, unde-i trebuie un HDD nou, un DVD Combo, ca doar fetele nu se mai uita daca nu ai cu ce sa invarti cel putin un CD, nevasta incepe cu trancaneala specifica “sistemului de operare – out of date” (bit-o-pauza = aia ce la femei ii zice menopauza).

Procesorul tau e deja obosit, suprasolicitat, dar nu-ti permiti o schimbare de hardware. Te uiti langa tine si realizezi ca femeia 2.0 (cu care ai conceput acest consumator de resurse) e doar un 286. Nu-ti mai permiti nici pasta pentru cooler, in interior esti plin de praf. Dimineata, cand te trezesti realizezi ca nici plug-and-play-ul nu-ti mai functioneaza si totusi parca… parca puteai sa faci mai mult. Doar daca iti instalai atunci un firewall… acesta e momentul in care realizezi ca un virus poate sa fie si troian, care-ti consuma resursele aiurea. Asa ca te retragi in propriul HDD de 4 GB si-ti ocupi cei 64 MB RAM cu un tetris sau o integrama… si astepti sa se instaleze Deep Freeze-ul, pentru ca atunci esti sigur ca nu te mai doare nimic, dar macar esti fericit ca ai scos un produs nou pe piata, cu potential. Un fost 3epc, care speri sa ajunga “The biggest Laptop” la maturitate, sa ai si tu cu ce te dai mare: “Uite! Dintr-un MS-DOS gresit a iesit acest laptop cu potential!”. Tu, marele Dell Vostro 1000 care in tinerete putea conecta la mai multe device-uri in acelasi timp!… cat de cruda-i viata, nu? 🙂

Deci… copii si informaticieni de pretutindeni! Nu uitati sa va instalati un Firewall, oricat ar fi Femeia 2.0 de updated!

Condom firewall, online protected sex

Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *