Dub Le Gum şi Dex în Caffe Civic Lavazza = party

By on May 27, 2011 in Gagici, Muzica, Zi de zi

Pentru doritorii de party la sfârşit de săptămână uite că abia s-a făcut weekend şi deja începe distracţia. Vine vara, coae! Cum sa nu fie Braşovul plin de distracţie?

Iată că azi, vineri 27 mai 2011, peste vreo oră, Dub Le Gum şi Dex vor da play la mixuri în Centrul Civic (Da! În business center-ul Braşovului se va auzi muzică şi distracţie). Mai exact în Caffe Civic Lavazza, de la 18:00 – 18:30 cafea bună, puţin alcool şi chef de distracţie. Ce să mai spun că e fix la parterul blocului de birouri în care lucrez, iar eu termin programul de muncă abia la 01:00 … poate în pauza de masă vizitez şi eu spaţiul :)) Ah! Ca un detaliu foarte important, intrarea este gratuită! (nu-i aşa Mădă?)

Mâine, sâmbăta de 28 mai 2011, pe cetate, în Braşov începe “Festivalul de muzică Solid like Rock – editia a 7-a”. Pe cele 3 scene lumea se va zbengui pe electro, jungle, drum and bass, breakbeat, techno, dubstep, hip-hop, dub, down tempo si broken beat, încândând ochii spectatorilor cu proiecţii video şi laser. Pentru că se anunţă şi vreme bună cred că dimineaţa va fi doar o schimbare de culoare pe cer, pentru că distracţia continuă (la fel ca în anii trecuţi). Preţul biletului pentru intrarea la festival e de 28 lei în avans şi 40 lei la intrare.

Duminică fiind zi de relaxare, o cafea şi-o limonadă pe terasele de pe Republicii sau alte străduţe ascunde ale Braşovului ne aşteaptă să ne odihnim ochii sub ochelarii de soare.

Un weekend fain!

Caffe Civic Lavazza Braşov

Caffe Civic Lavazza Braşov
Caffe Civic Lavazza Braşov

Liked it? Share it!
Fblike Twitter Youtube Pinterest Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *